fbpx
Logo Marks Koivoer - Wit
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Gratis verzending vanaf € 195,- 
Bezorging binnen 1-2 werkdagen
Naar onze mening het beste voer

Blog lezen

Marks Koivoer begint 2023 begint met verbeterde receptuur, prijsverlaging en extra aanbiedingen!

In deze dure tijden is Marks Koivoer juist in prijs verlaagd! Daarbij is de receptuur verbeterd en Marks Koivoer heeft nieuwe verpakkingen gekregen.
Alle varianten van Marks Koivoer Multi Season zijn per 4 kilogram verpakt en in prijs verlaagd van € 44,95 voor € 39,95. Naast de 4.5mm korrel is Marks Koivoer nu ook verkrijgbaar in 6,0 mm. Beide formaten zijn beschikbaar als drijvend of zinkend koivoer. U kunt makkelijker verschillende varianten bestellen, thuis door elkaar mengen en gemixt voeren.

Mix & Match Voorjaarsaanbieding!

U krijgt 16,6% korting bij een bestelling van 3 of meer verpakkingen Marks Koivoer. Bij uw bestelling kunt alle varianten Marks Koivoer combineren en tijdelijk krijgt u ook een gratis voeremmer erbij. Zolang de voorraad strekt! Bijvoorbeeld 3 zakken Marks Koivoer kosten geen € 119,85, maar slechts € 99,96!

Hoe is deze prijsverlaging gerealiseerd?

De wereldwijde prijsstijgingen van grondstoffen hebben ons uitgedaagd om de beste grondstoffen te zoeken voor de laagste inkoopprijzen. In 2022 hebben we meer dan ooit Marks Koivoer verkocht, zodat we eind 2022 extra grote hoeveelheden grondstoffen konden inkopen tegen lagere inkoopprijzen. En dat voordeel schuiven we direct door naar de klant door de verkoopprijs te verlagen van € 44,95 naar € 39,95!

Nieuwe verpakkingen

We hebben ervoor gekozen om alle varianten van Marks Koivoer per 4 kg te verpakken. De verpakkingen zijn hierdoor makkelijk te combineren voor de Mix & Match actie. De verpakkingen hebben ook een nieuw ontwerp met een venster gekregen, waardoor de korrel ook aan de buitenkant zichtbaar is.

Marks Koivoer emmer!

We hebben een eigen voeremmer laten produceren voor 4 kg Marks Koivoer. In de emmer kunt u de varianten van Marks Koivoer mixen en gemengd voeren. Voor extra voergemak kan de emmer naast de vijver worden gezet, terwijl de pellets goed zijn beschermd tegen ongedierte, licht en vocht.

Verbeterde receptuur: meer licht-verteerbaar eiwit en vitaminen

We hebben het effect van de ingrediënten op de gezondheid opnieuw bestudeerd en besloten om de concentratie vitaminen te verhogen, zodat uw koi extra weerstand heeft tegen infectieziekten. Met een verhoging van Tripple 9 vismeel is het eiwitpercentage gestegen van 40% naar 42%. De benutbaarheid van het eiwit is door toevoeging van meer gefermenteerd vismeel en inktvismeel van 70% naar maar liefst 80% gestegen! Een hoge beschikbaarheid aan eiwit komt de groei van de koi ten goede: snelle groei in de lengte, een mooi ontwikkelde body en een sterk skelet. Voor minimale kans op vervetting is het vetpercentage extra laag: slechts 10%. Koi zijn gek op eitwitrijk voer en duiken letterlijk op het vernieuwde recept op. Marks Koivoer is verder ook aantrekkelijk vanwege de zalmoliecoating. Zalmolie bevat de essentiële omega-3-vetzuren DHA en EPA die belangrijk zijn voor gezonde gewrichten, zenuwstelsel, afweersysteem, huid, nieren, hart en bloedvaten.

Al met al is het weer gelukt om Marks Koivoer verder te perfectioneren voor de allerbeste prijs. Een prestatie waar we trots op zijn en uw koi het hele jaar van kan groeien en genieten!

Meer interessante berichten

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact op met ons

Heeft u een vraag over één van onze producten, een algemene vraag over koivoer of over het houden van koi? Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag verder!

Marks Koivoer