Gratis verzending vanaf €50,- 
Bezorging binnen 1-2 werkdagen
Het Beste Koivoer van Nederland

Over ons

Wie zijn wij van Mark’s Koivoer?

Hieronder leest u alles over hoe Mark’s Koivoer is ontstaan en waarom wij het aller beste koivoer van Nederland verkopen. De reden dat wij het beste voer verkopen is, omdat wij onderzoek hebben gedaan naar koivoer. U moet denken aan de beste koi korrels die op het moment verkrijgbaar zijn. Deze hebben wij ontleed en verbeterd.

Wie is Mark eigenlijk?

Mark is mijn naam. Van Mark’s Koivoer. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik gek van vissen. Waarom dat zo is, ik weet het niet. Het is gewoon zo. Ik ben een van die gelukkige mensen die van zijn hobby, een “beroep” heeft kunnen maken. Een waanzinnige mooie passie, bevlogenheid maar vooral inzicht werden mijn drive. Hoe steekt deze wereld in elkaar, om er een mooi levenswerk van te mogen maken

Al vanaf mijn derde levensjaar ben ik met vissen bezig. Zowel de vis zelf als de sport. Ik heb voor het eerst een hengel vastgehouden en heb ik bij wijze van spreken nooit meer losgelaten. Als kleine jongen met dank aan mijn ouders en grootouders die geduldig mee op pad gingen, want ja 3 jaar oud en alleen aan de waterkant…

Over Ons - Wie is Mark

Gek op vissen, en dan vooral op karpers​

Over Ons - Gek op vissen

Rond mijn twaalfde ben ik uitsluitend op karpers gaan vissen. Ook daarvoor geldt: waarom ik zo van karpers houd, ik weet het niet. Het is zo. Ik vind het gewoon schitterende dieren. Hoe ze zich ontwikkelen, de potentie die ze hebben. Als ik een jonge vis zie, weet en voel ik hoe die gaat worden. Ik maak ook altijd een foto van de karpers die ik vang. En als ik dan terugkeer naar datzelfde viswater en ik vang een karper die ik herken, dan maak ik weer een foto zodat ik kan vergelijken, en kan zien wat de groei en de ontwikkeling is, die deze vis heeft doorgemaakt.

Hoe ik de koi-business ben ingerold

Met koi ben ik in aanraking gekomen dankzij mijn neef. Hij was een stuk ouder dan ik en woonde al op zichzelf toen ik nog op de middelbare school zat. Hij had een vijver met Japanse sierkarpers. En toen ik die vissen zag, met die schitterende kleuren en patronen, voelde ik: als ik op mezelf woon wil ik een koi vijver. Met die prachtige vissen, dat klinkt eenvoudig, maar was het niet.

In 2010 mocht ik het huurhuis kopen waar ik woonde, zwaar gedateerd echter, de vijver was mijn hoogste prioriteit! Graafmachine in de tuin, diep gat en veel werk, tegenslag, veengrond en geloof het of niet, helaas een vijverbouwer/ hovenier zonder kennis.

De nodige hindernissen en uitdagingen tot de dag van vandaag hebben mij geleerd, specialiseer je!! Weet waar je over praat zeker als het gaat over vissen, zowel in de natuur en recreatie/privé vijvers. Stabiele waterwaarden, watertemperatuur en perfect gestuurde waterfilters.

Met mijn neef ben ik in 2011 voor het eerst naar Japan gevlogen. Hij kon mee met een koi-dealer. Zo kon ik mijn eigen koi uitzoeken. Die koi-dealer moest twee jaar later zijn deuren sluiten. Zo zaten mijn neef en ik ineens zonder onze vaste koi-dealer. Toen hebben we de koppen bij elkaar gestoken en besloten om zelf een winkel te starten. Zo ben ik in de koi-business gekomen.
Over Ons - Koi voer in de Koi business

Mark maakte naam als koi-fluisteraar

Over Ons - Koi Japan

In het begin ging het goed fout, veel ziekten en problemen allemaal nieuw voor mij. Dat wilde ik geen tweede keer dus besloot me volledig te gaan richten op de gezondheid en specialisatie op dit terrein. We reisden zelf naar Japan om de koi voor onze klanten uit te zoeken. Ik ben iemand die de koi heel goed aanvoelt. Een soort koi-fluisteraar. Ik begrijp ze, voel ze, zie ze op een bijzondere manier. 

En zo kwam ik op een dag in contact met een man die viswater exploiteerde. Via via had hij gehoord dat ik verstand van karpers had. Hij had een probleem met zijn karpersbestand en vroeg of ik er eens naar wilde kijken. Natuurlijk wilde ik dat.

Ik had het probleem vrij snel getackeld: zijn vissen hadden last van een parasiet. De oplossing wist ik ook. Deze parasiet kon je bestrijden met medicatie. De enige uitdaging was dat dit een enorme waterpartij betrof en niet een koi vijver.

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact op

Schroom niet om ons vragen te stellen over een van onze producten of alles wat met koivoer te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring zijn wij hoe dan ook in staat om uw vraag te beantwoorden!

Wij zijn o.a. bekend van

-- Actie --

2 KG Gratis en géén verzendkosten (binnen NL)!

Bestel 12 KG Mark’s Koivoer Multi Season en betaal 10 KG.