Gratis verzending vanaf €50,- 
Bezorging binnen 1-2 werkdagen
Het Beste Koivoer van Nederland

Het beste voer van Nederland

MARK‘S KOIVOER
Multi Season

Mark's Koivoer Multi Season 4 Kilo Drijvend | Voor en achter

Ons voer zorgt voor veel gezondere vissen

Het effect op de vis is aanzienlijk. Er is geen ander koivoer verkrijgbaar dat zoveel goeds doet. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken. Ik zie het elke dag als ik naar mijn eigen vissen kijk. Wacht, ik zet even op een rijtje wat voor verbluffende resultaten Mark’s Koivoer op de gezondheid van je koi heeft. Lekker overzichtelijk:

Juiste ingredienten

Doordat het de juiste vetten en mineralen bevat, voorkom je ongezonde vervetting. Mark’s Koivoer levert daardoor een veel betere body op, een sterkere bouw dus een perfecte groei.

Extra vitamines

De extra vitamines in Mark’s Koivoer zorgen voor een dikkere slijmlaag, waardoor de huid beter beschermd is tegen ziektes. Dit verhoogt de weerstand en zorgt ervoor dat parasieten geen grip krijgen.

Een bindingsmiddel

Het laatste, maar zeker niet onbelangrijk: door een bindingsmiddel in Mark’s Koivoer op te nemen, heb ik ervoor gezorgd dat de ontlasting van de koi als het waren ingekapseld wordt door een slijmlaagje. Hierdoor blijft de ontlasting bij elkaar en wordt het geen wolkje. Dit heeft grote gevolgen voor de helderheid van het water.

Mark's Koivoer Tijdelijke actie!

Zichtbaar resultaat

Wie is Mark van Mark’s Koivoer eigenlijk?

Wie ik ben kun je uitgebreid lezen in mijn levensverhaal. In het kort komt het hierop neer: Sinds mijn derde levensjaar ben ik gek van vissen. In 2017 ben ik met Carp Care begonnen. In die hoedanigheid help ik particulieren, sportvisverenigingen en waterschappen met hun vissenbestand en houd ik hun waterkwaliteit op peil.

Koi zijn mijn grote liefde. Ik heb zelf een Japanse tuin met een vijver die vol zit met high quality koi. Toen ik voor Carp Care de mogelijkheid kreeg om bij een fabriek het allerbeste karpervoer te ontwikkelen, heb ik dat met beide handen aangepakt. En omdat ik voor mijn eigen vissen het allerbeste voer wilde hebben, heb ik hetzelfde gedaan voor koi. De fabrikant met wie ik werkte, was heel enthousiast. Die wilde dit al heel lang, maar ze hadden niemand gevonden die erin wilde investeren en de kennis en kunde beheerste. Ik kreeg de unieke mogelijkheid omdat ik met mijn karpervoer een van de grootste hobby/ hengelsport voeders klanten binnen Europa ben van dit bedrijf. Dus zijn we samen het laboratorium ingegaan om het best mogelijke koi-korreltje te ontwikkelen.
Koivoer - Mark's Jeugd

In het laboratorium hebben we het beste koivoer op papier ontwikkeld

Koivoer - Testen in eigen koivijver
Wat hebben we gedaan, we hebben de beste koi-korrels gepakt die er op dat moment verkrijgbaar waren. En zijn dat gaan ontleden. We hebben gekeken welke bestanddelen erin zaten en wat dat voor gevolg had t.o.v. de groei, ontwikkeling. Wat deden ze voor de smaak? Wat deden ze voor de gezondheid? Wat deden ze voor de glans van de huid? Wat deden ze voor de ontlasting? Wat deden ze voor de weerstand?

Als je alle bestanddelen kunt samenvoegen en verbinden kom je erachter dat ze op de dure ingrediënten hebben bezuinigd. Om de marge zo groot mogelijk te maken! Op de verpakking staat dat er een bepaalde grondstof of vitamine inzit, maar helaas te minimaal.

De lijst met ingrediënten suggereert vooral veel. En ik wil niks suggereren. Ik wil dat het werkt. Dat het doet wat het moet doen. Het maakte mij niet uit hoe duur het zou worden, want ik wist: Dit is een succes! Echt goed voer zorgt voor echt gezonde vissen. En echt gezonde vissen leven langer. Krijgen geen ziektes. En zorgen dus voor gezonde visbestanden en vooral plezier! Dus heb ik het percentage gezonde bestanddelen in een werkende balans gebracht zodat het ook werkelijk doet wat nodig is.

Vervolgens zijn we dit 3 jaar lang gaan testen in mijn eigen vijver, maar ook op die van heel veel klanten en hebben we de resultaten verbetert tot waar we nu zijn. Klaar om jullie dit beste koivoer aan te bieden. Na aandringen van onze bestaande klanten om dit te gaan delen met eenieder die ons voer nog niet kende.

Mark’s koivoer het lekkerste visvoer? Hoe weet je dat?

Ja. Echt waar, hand op het hart: Mark’s Koivoer is het lekkerste koivoer dat er is. Ik merk het aan mijn vissen. Toen ik eind 2020 even zonder mijn eigen koivoer zat, moest ik mijn vissen noodgedwongen ander, ook goed koivoer geven. Zodra ik mijn eigen koivoer had, zag ik direct het verschil. Mijn vissen waren veel gretiger. Op Mark’s Koivoer komen ze direct af. Ze vechten er om.

in Mark’s Koivoer zit echte Krill en echte vismeel van de hoogste kwaliteit. Dat heeft heel veel smaak. Verder: in het meeste visvoer zit witvismeel, in Mark’s Koivoer zit pre-digested vismeel en LT Tripple 9 vismeel uit Noorwegen. Bij hoge uitzondering zit er in ander visvoer soms ook wel pre-digested vismeel, maar dan bijvoorbeeld afkomstig uit Brazilië wat lang niet voldoet aan de kwaliteit eisen. Daar kunnen dan nog graten in mee vermalen zitten bijvoorbeeld. Het pre-digested vismeel dat in Mark’s Koivoer zit, is afkomstige van lekkere dikke vette Noorse kabeljauwen. Dat is een wereld van verschil. En mijn koi vinden het niet alleen veel lekkerder, het is ook nog eens veel gezonder voor ze. Want er zitten heel veel gezonde voedingsstoffen in.

Koivoer - Ze vinden het lekker

Waar u ons nog meer van kunt kennen

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact op

Schroom niet om ons vragen te stellen over een van onze producten of alles wat met koivoer te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring zijn wij hoe dan ook in staat om uw vraag te beantwoorden!

-- Actie --

2 KG Gratis en géén verzendkosten (binnen NL)!

Bestel 12 KG Mark’s Koivoer Multi Season en betaal 10 KG.