Gratis verzending vanaf € 150,- 
Bezorging binnen 1-2 werkdagen
Het Beste voer voor uw koi

Koi aanbod

Al 15 jaar actief in de selectie en aankoop van alleen hoge kwaliteit koi uit Japan

Naast het beste koivoer zijn wij ook gespecialiseerd in de selectie en aankoop van HQ koi uit Japan. Hier hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring mee. Bij Natsukoi bent u aan het juist adres om schitterende, gezonde en exclusieve koi te kopen. Wij hebben een heel divers aanbod. Ook voor de wat kleinere portemonnee kunnen wij heel wat leuks bieden. Indien u interesse heeft bent u altijd welkom om op afspraak langs te komen bij onze vijver. Momenteel hebben wij een vijver van 60.000 liter met een visbestand van ongeveer 40 vissen. Indien er voor u op dit moment niks tussen zit kunnen wij altijd een koi naar uw wensen uitzoeken bij de kweker in Japan. Indien u liever zelf uw koi selecteert in Japan is dat ook mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om met ons mee te gaan naar Japan en daar uw eigen koi uit te zoeken.
Koivoer - Testen in eigen koivijver
Zie hier de

Koi Collectie van Natsukoi

Expert op het gebeid van de zorg voor koi én karpers

Naast het aanbod koi en de diverse soorten producten en voer, is mark op nog meer facetten gespecialiseerd. Mark is ook expert op het gebied van zorg voor koi en karpers. Het behandelen en verzorgen van zieke en gewonde koi is al meer dan 15 jaar de specialiteit van Mark en dit doet hij via CarpCare. Voor meer informatie over de zorg voor uw koi bekijk dan onze andere website. 

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact op

Schroom niet om ons vragen te stellen over een van onze producten of alles wat met koivoer te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring zijn wij hoe dan ook in staat om uw vraag te beantwoorden!

-- Actie --

2 KG Gratis en géén verzendkosten (binnen NL)!

Bestel 12 KG Mark’s Koivoer Multi Season en betaal 10 KG.